MENUmenu
Industrieweg Noord 1121 - 3660 Opglabbeek - Tel: 089/85 20 30 - Fax: 089/85 20 31

Wie zijn we

  Slegers Metaalwerken - voorgevel

Onze familieonderneming heeft haar ervaring in de metaalbewerking opgebouwd sinds 1978, toen Hubert Slegers zijn eenmansbedrijf oprichtte. Dankzij zijn mooie realisaties verwierf hij een uitstekende reputatie en begon de zaak te groeien. Momenteel wordt de firma geleid door zijn zoon Luc. Twintig werknemers beheersen samen alle finesses van de metaalbewerking en zorgen voor een service tot in de puntjes.


Onze toegevoegde waarden

 
 

Zowel voor particulieren als bedrijven bieden wij:

 • Creativiteit in maatwerk
  Maatwerk is de regel bij Slegers. Ons vertrekpunt zijn ofwel de tekeningen van uw (binnenhuis)architect, ofwel uw eigen ideeën wensen en eventuele schetsen. Die vormen dan de basis van het ontwerp dat wij voor u maken. Uit onze ervaring kunt u heel wat creatieve en praktische ideeën putten.
 • Vakmanschap van hoog niveau
  Als familiebedrijf willen wij trots zijn op wat wij maken, en wij besteden er dan ook onze beste zorgen aan.
 • Grote flexibiliteit
  Onze ontwerpers en metaalbewerkers zijn bedreven in alle stijlen. Zij hebben al de meest uiteenlopende en zeer persoonlijke wensen in prachtige realisaties omgezet.
 • Nauwgezette projectopvolging
  Een project begint meestal met een gesprek in de toonzaal en omvat verder het opmeten, het tekenen van de plannen, het bestellen van het materiaal, de constructie in ons atelier, de montage ter plaatse en de naverkoopservice. Elke stap wordt nauwgezet opgevolgd om een vlotte realisatie te garanderen.

Industrieweg Noord 1121
3660 Opglabbeek
Tel: 089/85 20 30
Fax: 089/85 20 31